Esteban Granero, en roda de premsa
Espanyol

Esteban Granero: "La nostra il·lusió per arribar a Europa és màxima"

Imma CasaresActualitzat

Aquesta setmana es viu un ambient força especial a l'entorn blanc-i-blau. Si dissabte l'Espanyol guanya la Reial Societat i l'Athletic Club perd al Sázchez Pizjuán contra el Sevilla, els blanc-i-blaus tornaran a Europa dotze anys després de jugar l'últim partit continental. Aquest dijous per la sala de premsa hi ha passat Esteban Granero, una de les veus més serenes i autoritzades del vestidor.

El migcampista blanc-i-blau ha fet una radiografia de l'estat del vestidor.

"Estem molt preparats per a aquest partit; el nostre estat de confiança és alt; físicament hi arribem bé i per tant l'afrontem amb garanties. Serà un partit complicat, ho sabem, però la nostra il·lusió és màxima."

Esteban Granero també s'ha referit a l'estat mental dels més joves de la plantilla i en aquest sentit ha afirmat que no s'ha de patir:

"Tot i ser una plantilla amb molts jugadors joves durant la temporada han viscut moments difícils i han sabut trampejar-los; nosaltres sabem que hem de guanyar i el que passi més enllà de l'RCDE Stadium no ens ha d'importar."

Granero també ha recordat que fa quatre o cinc jornades ningú confiava en les aspiracions europees de l'equip, però que dins el vestidor mai es va perdre l'esperança i ara arriben al final del camí amb aspiracions reals.

En aquest sentit ha dit: "L'afició serà al nostre costat igual que ho ha fet durant tota la temporada i ho va fer el contra l'Atlètic de Madrid. Per tant, mirarem d'acomiadar-nos amb el cap ben alt."

Finalment, el jugador madrileny ha advertit que tots els indicadors del que està passant a Sevilla seran pertorbadors i en aquest sentit ha remarcat que l'important és guanyar la Reial Societat més enllà del que passi en altres escenaris.

Granero ha apuntat que l'equip ha de perdre la timidesa pel que fa a les seves aspiracions de futur i que més d'hora que tard l'equip tornarà a estar en una final com la que avui fa dotze anys es va celebrar a Glasgow.

Anar al contingut