Futbol

Estadi Franciso Franco o Santiago Abascal, entre les opcions més votades per canviar el nom del Ramón de Carranza

Els aficionats del Cadis boicotegen amb el seu habitual sentit de l'humor la votació popular impulsada per l'Ajuntament per protestar contra les regles que impedien posar-li un nom propi a l'estadi

Redacció Esport3Actualitzat

Els aficionats del Cadis han boicotejat una votació popular impulsada per l'Ajuntament de la ciutat per canviar el nom de l'estadi Ramón de Carranza. Com a mesura de protesta per les regles establertes pel consistori, que prohibia la possibilitat de votar noms propis, molts seguidors del conjunt andalús han decidit tirar pel dret. Un boicot que ha provocat que estadi Francisco Franco o estadi Santiago Abascal hagin estat algunes de les opcions més votades pels aficionats cadistes, que han tornat a mostrar un cop més el seu peculiar sentit de l'humor.

"Em vaig negar a votar entre les propostes que han sortit. Ja m'era igual quin nom sortís perquè jo li seguiré dient estadi Carranza. No em sento identificat amb qualsevol dels noms que han sortit. No m'hi identifico gens. És difícil sentir-se identificat amb algun d'aquests noms", explica Juan Antonio García, president de la Federació de Penyes del Cadis, en declaracions a Lavozdigital.es

"No s'ha comprovat la veracitat dels vots. La tercera proposta amb més vots ha estat 'Estadi Santiago Abascal', cosa que demostra la serietat del procés que ha dut a terme l'Ajuntament", explica el representant de les penyes del club groc , que no creu en una votació per al canvi de nom de l'estadi Ramón de Carranza en la qual qualsevol, enviant un correu al 'procés obert per l'Ajuntament de Cadis, podia participar.

El cas és que, en forma de clara protesta, la broma gaditana va triar els noms de Santiago Abascal o Francisco Franco com a alternatives a Carranza. També van aparèixer els noms de Michael Robinson o Jorge "Mágico" González, però el consistori va acordar no acceptar noms propis per evitar el que precisament ha acabat succeint.

Estadi de la Llacuna (barri on està situat el coliseu cadista), Ciutat de Cadis o Badia de Cadis són vuit dels noms finals que l'Ajuntament de Cadis, on governa el dirigent de Podemos José María gonzález 'Kichi' fregant la majoria absoluta, extreu d'una votació en la qual van guanyar, amb més de 300 vots d'avantatge respecte a aquestes esmentades, les rebutjades per lògica però elegides com a protesta: Estadi Santiago Abascal o Estadi Francisco Franco.

Anar al contingut