El Baxi Manresa cedeix davant del Fuenlabrada (@ACBCOM)
Bàsquet

Esport3 oferirà tots els partits de Champions del Baxi Manresa

El Manresa europeu es podrà seguir en directe a través del canal Esport3

Actualitzat

A partir d'aquest dimarts dia 3 el canal d'esports de Televisió de Catalunya, l' Esport 3 ,oferirà tots els partits del Baxi Manresa en competició europea, concretament en l'anomenada Champions League que organitza la FIBA.

El primer matx serà aquest dimarts a la pista del sots campió italià, el Dinamo de Sàsser. Per coincidència amb la Gala del Futbol Català, el partit, que començarà a les 20:30 s'emetrà per aplicació de mòbils i tauletes d'Esport3 i per streaming a Esport3.cat amb la narració de Jordi Robirosa i els comentaris de Nacho Solozábal.  I en diferit pel canal Esport3 a les 17h.

El conjunt de Pedro Martínez tanca la primera volta a Itàlia, amb el subcampió de la lliga italiana. En els sis partits que s'han jugat a la competició, els manresans n'han guanyat 4 i n'han perdut 2. Per aquest duel, el Baxi Manresa no podrà comptar amb el recent fitxatge Cvetkovic.

El proper partit, primer de la segona volta,,el dia 11 de desmbre a Toru, Polònia, s'oferirà simultàniament pel canal Esport3 i per streaming a la web i app d'Esport3.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
Anar al contingut