El Barça i el Granollers es poden veure les cares a la Copa Asobal
Handbol

Esport3 oferirà en directe la Copa Asobal de Lleida

El Barça Lassa vol revalidar el títol a la competició entre els 4 millors equips de la primera volta de la Lliga: el Granollers aspira a ser-hi

Actualitzat

Encara no se sap amb certesa quins equips participaran en la Copa Asobal, que es disputarà al pavelló Barris Nord de Lleida el cap de setmana que ve, però sí que ja se sap que el canal Esport3 oferirà la competició.

Només el Barça Lassa, líder destacat de la Lliga Asobal, ja ha assegurat la seva presència a la competició, que reuneix els quatre millors equips de la primera volta del campionat. A falta d'una jornada, que es disputarà aquest dimecres, Bidasoa i Ademar (19 punts), Granollers i Osca (18 punts), i La Rioja (16) aspiren a ocupar les tres places restants. Dijous es farà el sorteig de la Copa.

Esport3 oferirà en directe la primera semifinal de la competició, prevista per al dissabte 15 de desembre a les 4 de la tarda. La segona semifinal, que es jugarà a partir de les 6, s'oferirà en directe per esport3.cat. La final, diumenge 16 a les 7 de la tarda, també s'emetrà en directe per Esport3.

Anar al contingut