FUTBOL

Espectadors d'un partit de futbol a Alemanya assenyalen a un aficionat racista al crit de "Nazis out"

El duel entre el Preussen Münster i el Würzburger Kickers de la Tercera Divisió alemanya va ser interromput arran dels insults racistes d'un home cap al jugador ghanès Leroy Kwadwo

Actualitzat

L'afició de futbol alemanya va tenir un comportament exemplar contra el racisme durant el partit entre el Preussen Münster i el Würzburger Kickers de la Tercera Divisió (corresponent a la Segona B espanyola), que va disputar-se divendres passat. Després que un home es dirigís des de la grada al defensa ghanès Leroy Kwadwo fent sons imitant els crits d'un mico, els espectadors van respondre immediatament assenyalant a l'autor dels insults racistes al crit de "Nazis out".

 

 

Arran dels fets ocorreguts, l'àrbitre va aturar el partit procurant que Kwadwo pogués continuar al terreny de joc. Els companys d'equip, rivals, cos tècnic i l'afició van donar suport al ghanès fins que aquest va reprendre el joc en un servei de banda. Després de l'acció del públic, l'home va ser identificat i expulsat de l'estadi pels agents de seguretat. Segons ha confirmat el Münster, ha estat arrestat des de llavors.

Leroy Kwadwo, de 23 anys, va publicar una carta per agrair el suport rebut. El jugador incideix en la humanitat dels aficionats de l'estadi del Münster per tallar d'arrel el racisme i espera que accions desafortunades com aquesta no es repeteixin més perquè el racisme no té cabuda al futbol.

La Lliga i diversos clubs d'Alemanya han manifestat el seu rebuig total al racisme i han donat suport al jugador ghanès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut