Futbol

Espectacular estripada d'Antonio Conte, que declara la guerra al Tottenham

L'entrenador italià ha carregat contra la directiva del club i també contra els seus jugadors després d'empatar contra el Southampton

Redacció Esport3Actualitzat

No són dies fàcils per al Tottenham. Els de Londres van caure eliminats de la Champions i aquest dissabte han tornat a punxar a la Premier League. El Tottenham és quart, però amb dos partits més que Newcastle i Liverpool, principals perseguidors. 

L'equip entrenat per Antonio Conte no passa els seus millors moments i això podria tenir conseqüències. La primera espurna va saltar després de l'empat contra el Milan, que els va deixar fora de la Lliga de Campions. I és que Richarlison va carregar contra l'entrenador italià per no fer-lo jugar, a més de considerar que estaven fent "una temporada de merda".

El foc s'ha acabat d'encendre aquest dissabte, després de l'empat contra el Southampton a la Premier League. El Tottenham ha rebut el gol del 3-3 al temps afegit i de penal. A la roda de premsa posterior al matx, Conte ha estat preguntat sobre què li ha faltat a l'equip per endur-se la victòria. Ha estat llavors quan l'italià ha estripat durament contra tothom.

Conte, principalment, s'ha centrat en el propietari del club, de qui ha afirmat que fa "20 anys que hi és i mai ha guanyat res". L'italià, però, també ha titllat d'"egoistes" els seus jugadors, de qui ha rebutjat l'actitud que han mostrat contra el Southampton.

"La història del Tottenham és aquesta. Fa 20 anys que hi ha aquest propietari i mai ha guanyat res. Perquè? La culpa és només del club o dels entrenadors que han passat per aquí? He vist els entrenadors que ha tingut el Tottenham... Només carregueu contra els entrenadors i protegiu la resta de la situació. Sempre."

"El que s'ha vist avui és inacceptable, també per als fans, que s'han de respectar. Al camp veig 11 egoistes, no veig jugadors que vulguin ajudar-se ni que juguin amb el cor."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut