Espanyol

Espanyol i Deportivo es reparteixen els punts en un partit on els blanc-i-blaus troben a faltar Sergio Garcia (0-0)

L'Espanyol no ha pogut guanyar a domicili el Deportivo en un partit sense gols, però que s'ha animat a la segona part. Els gallecs han tingut més ocasions de marcar, però els de Sergio González han disposat de les oportunitats més clares

L'R.C.D. Espanyol, que necessitava una victòria per oblidar definitivament l'eliminació a la Copa del Rei, només ha sumat un punt a Riazor (0-0) en un partit sense gols en què ha trobat a faltar la seva peça clau, Sergio Garcia. Els blanc-i-blaus sembla que no han acabat d'oblidar l'eliminació copera, i és que no han fet cap gol en els últims 4 partits.

El d'avui, era un partit especial per a Sergio González, que tornava a Riazor, club amb el qual va jugar nou temporades, però l'equip dirigit per Víctor Fernández, no li ha posat les coses fàcils. El Dépor, que només ha sumat dos punts dels últims 18 possibles, viu immers en la lluita per evitar el descens i necessitava sumar.

La primera part ha estat marcada per la intermitència d'oportunitats per als dos equips. La jugada més clara per a l'Espanyol ha arribat al minut 12 amb una rematada fallada per José Cañas després de llançar amb la dreta des de fora de l'àrea, prèvia assistència de Salva Sevilla, que llançava una falta. Uns minuts més tard (20') Salva Sevilla intenta una passada en profunditat però Víctor Sánchez marca en posició de fora de joc i el gol no puja al marcador.

Més oportunitats a la segona part

L'Espanyol ha sortit a jugar amb molta més intensitat a la segona part, pressionant els gallecs, recuperant pilota i incomodant el futbol dels de Riazor, però a mesura que anaven passant els minuts els de Sergio González s'han anat desinflant. El Deportivo ha aprofitat l'avinentesa per crear més oportunitats i traslladar el perill a l'àrea de l'Espanyol, sense sort. Oriol Riera (min. 61) falla una clara rematada amb la dreta a boca de canó que se li'n va massa alta.

L'Estadi de Riazor, però, s'ha quedat mut al minut 81 quan Javi López, després d'una assistència d'Héctor Moreno que servia de cantonada, ha rematat al pal i la pilota ha estat a punt d'entrar. L'Espanyol ha tornat a treure pit i ha estat de nou a punt de marcar, al minut 89, després d'una falta llançada per Arbilla.

Tot i que el Deportivo ha disposat de més ocasions de marcar que l'Espanyol, els blanc-i-blaus les han tingut més clares.