Espanyol

L'Espanyol guanya el Lucerna 3-0 i jugarà la ronda final prèvia de l'Europa League

Els de David Gallego es tornen a mostrar molt superiors i jugaran contra el Zorya Luhansk d'Ucraïna l'última eliminatòria per entrar en la fase de grups de l'Europa League

Actualitzat

Amb el zero a tres de l'anada l'objectiu de l'Espanyol era sentenciar l'eliminatòria i evitar sorpreses. David Gallego ha revolucionat l'onze amb vuit cares noves respecte al partit d'anada a Lucerna i amb cinc jugadors que han debutat en aquesta competició. Primer partit sense Borja Iglesias i presentació de Matías "El Monito" Vargas davant de la seva afició. L'argentí va tenir una carta de presentació immillorable amb un golàs al camp del Lucerna quan només feia 22 minuts que havia debutat oficialment.

L'Espanyol ha hagut de sortir amb la seva segona equipació, la verda, perquè l'equip visitant, el Lucerna, només duia la primera, incompatible amb la de l'Espanyol.

Millor començament impossible. Matías Vargas ha tocat la primera pilota en el minut tres i ha servit per assistir perfectament Wu Lei, que ha trobat forat entre els dos centrals per marcar l'un a zero. Wu Lei busca trobar un lloc en l'onze i ben aviat ha donat arguments.
Un altre dels que busca reivindicar-se ha estat Gonzalo Ávila "Pipa"; en el minut 12 s'ha projectat en atac i ha buscat el xut ben dirigit que ha atrapat Müller sense problemes.

Innegociable el relaxament per part de l'Espanyol i en el minut 20 i a la sortida d'un córner el porter Müller ha respost molt bé a l'atac de Bernardo. Wu Lei no arribat a la rematada. Després ha estat Darder qui ha provat el xut de lluny, un xut que ha fregat el pal.

Passeig de l'Espanyol i en el minut 27 una passada a l'espai de Dídac Vilà ha deixat Víctor Campuzano en una situació immillorable per marcar el 2 a 0. Gran definició del jugador del filial, que avui ha debutat oficialment amb el primer equip.

En el minut 37 ha arribat el primer xut del Lucerna a càrrec del veterà Schwegler i en el 38 una gran passada de Granero l'ha aprofitat Campuzano per tornar a definir magistralment i marcar el 3 a 0.

Tot seguit una bona acció de Wu Lei, l'ha intentada rematar de manera acrobàtica Campuzano en el que hauria pogut ser el "hat-trick" del jove del filial.

Al descans s'ha arribat amb el resultat de tres a zero i al minut 51 Wu Lei ha vist com Jorge Sousa li anul·lava un gol per considerar que la pilota havia sortit. L'acció ha estat precedida per una gran jugada de Matías Vargas.

Del minut 52 al 57, David Gallego ha fet debutar oficialment Pol Lozano, que ha entrat per Darder, i Nico Melamed que ha substituït Matías Vargas. Puado ha entrat per Campuzano.
Entre mig, una gran passada de Matías Vargas, no l'ha aprofitada Wu Lei, que ha volgut xutar massa fort. En el 68 el lateral esquerre Sidler ha exigit mínimament a un Diego López que en el minut 78 i després d'una pífia ha salvat bé la situació pràcticament blocant Margiotta.

En el minut 89 bona acció de Nico Melamed; hàbil, elèctric el jove jugador del filial que ha obligat Müller a treure una mà per evitar el quart gol del partit.

Al final 3 a 0, 6 a 0 en el còmput de l'eliminatòria i un Espanyol que serà a la pròxima ronda de la prèvia de la lliga Europa contra el Zorya Lugansk d'Ucraïna.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut