Espanyol

Miraculós empat de l'Espanyol contra l'Atlètic per seguir creient (3-3)

L'equip blanc-i-blau ha aixecat un 0-3 advers gràcies als gols de César Montes, Joselu Mato i Vini Souza

• Bona sortida de l'Espanyol, amb ocasions consecutives de Melamed i Puado que Grbic ha blocat.
  • Saúl ha avançat l'Atlètic en la primera ocasió visitant, al minut 21, a passada de Carrasco (1-0).
  • Reacció de l'Espanyol, però torna a marcar l'Atlètic: al minut 44, triple ocasió matalassera: Saúl i Carrasco no han pogut marcar i la rematada de Griezmann ha generat suspens fins que el VAR ha determinat que era el 0-2, abans del descans.
  • Als 20 segons de la represa, Pacheco no ha blocat l'intent de Correa i Carrasco ha aprofitat una pilota solta per fer la ferida més grossa amb el 0-3.
  • Tot semblava perdut per a l'Espanyol però ha arribat la reacció espanyolista, iniciada per un gol de cap de César Montes (64').
  • En el 75' Griezmann ha perdonat l'1-4 i en la jugada següent, Grbic ha comès penal sobre Puado. Joselu no ha fallat des del punt fatídic (2-3).
  • L'Espanyol estava encès davant un Atlètic descol·locat i ha arribat el gol de Vini Souza (79') a centrada d'Aleix Vidal per empatar el matx (3-3).
  • En els minuts finals, l'Espanyol ha mirat de posar setge a la porteria de Grbic, però no ha arribat la jugada miraculosa.