Ani Espar ha anotat 3 gols per a la selecció espanyola (Reuters)
Jocs olímpics

Espanya torna a la final de waterpolo femení

La selecció de Miki Oca elimina Hongria (8-6) i buscarà davant els Estats Units la revenja de la final de Londres 2012

La selecció espanyola femenina de waterpolo jugarà la seva segona final olímpica nou anys després. L'equip de Miki Oca ha superat amb solvència Hongria (8-6) a les semifinals, i buscarà davant els Estats Units la revenja de la final perduda a Londres 2012.

L'equip espanyol, que compta amb un gran nombre de jugadores catalanes, ha protagonitzat un inici fulgurant, amb dos gols al primer quart, obra d'Ani Espar -màxima anotadora de l'equip amb 3 gols- i de Bea Ortiz, que han començat a marcar la diferència. Les distàncies s'han incrementat al segon i al tercer parcials, guanyats també per l'equip espanyol (3-2 i 3-2), però la reacció magiar ha arribat a l'últim quart, amb dos gols que han ajustat el marcador a 8-6, a falta de més de 4 minuts.

Finalment, però, l'equip espanyol ha sabut defensar la renda, amb una gran actuació de Laura Ester a la porteria. En atac, a Espanya se li han fos els ploms a l'últim parcial, i la majoria d'atacs han acabat als pals o fora. Per fortuna per a elles, no ho han hagut de lamentar.