Eurocopa 2020

Espanya torna a empatar contra Polònia i s'ho jugarà tot l'última jornada (1-1)

Álvaro Morata ha avançat els de Luis Enrique, però un gol de Lewandowski ha igualat el duel. Gerard Moreno ha fallat un penal en la segona part

Nou empat de la selecció espanyola en el segon partit a l'Eurocopa 2020. Els de Luis Enrique no han pogut aconseguir la victòria contra Polònia i s'ho jugaran tot l'última jornada, contra Eslovàquia. Álvaro Morata, molt criticat pel seu partit contra Suècia, ha inaugurat el marcador amb una assistència de Gerard Moreno. El col·legiat havia anul·lat el gol per fora de joc, però el VAR ha mostrat com el davanter estava en posició reglamentària.

En la segona part, el partit ha seguit la mateixa línia, amb una Espanya molt seriosa que tenia el domini de l'esfèrica. Però Polònia té el que li falta a Espanya: un home gol. Robert Lewandowski ha necessitat una sola oportunitat per desfer-se d'Aymeric Laporte dins l'àrea i rematar al fons de la xarxa una centrada per la dreta.

Malgrat el gol, Álvaro Morata ha fallat vàries ocasions clares (EFE)

Moreno falla des dels onze metres

El resultat hauria pogut canviar pocs minuts després, amb un penal comès sobre Gerard Moreno. El mateix català ha estat l'encarregat de fer el llançament des dels onze metres, però la pilota s'ha estavellat al pal. El refús tampoc l'ha pogut aprofitar Morata per fer el 2-1. El conjunt de Luis Enrique ha tingut moltes més oportunitats, però el gol se li resisteix, a la "roja", en aquesta Eurocopa 2020. Amb l'empat, Espanya és tercera de grup amb dos punts, mentre que Suècia és líder amb 4. Eslovàquia, pròxim rival de la selecció espanyola és segona, amb 3.