Les jugadores espanyoles celebren la classificació per a la final de l'Europeu
Waterpolo

Espanya tomba Hongria i jugarà la final de l'Europeu femení contra Rússia (10-11)

L'equip espanyol, amb 12 jugadores catalanes, ha derrotat les amfitriones en una semifinal molt igualada

David CarballoActualitzat

La selecció espanyola femenina de waterpolo disputarà la final de l'Europeu de Budapest. L'equip espanyol, amb 12 jugadores catalanes, ha tombat Hongria per un ajustat 10 a 11 i s'enfrontarà a Rússia, botxí dels Països Baixos en l'altra semifinal.

Espanya ha arribat al descans amb només un gol d'avantatge (4-5) i en l'últim quart el conjunt entrenat per Miki Oca semblava que encarrilava la victòria amb un parcial de 0 a 4. Però en els últims dos minuts, les amfitriones han reaccionat i han posat emoció al tram final amb tres gols consecutius. Fins i tot les hongareses han tingut l'última possessió per empatar el partit i forçar els penals, però Laura Ester ha aturat el xut de les "magiars" i ha certificat la classificació per a la gran final.