El combinat espanyol ha superat el Japó per 15-7 (EFE)
Waterpolo

Espanya tomba el Japó i accedeix als quarts de final del Mundial de Gwangju (15-7)

Alberto Munárriz, amb sis gols, ha estat el més destacat d'un combinat espanyol que ha tancat el duel en la segona meitat

La selecció espanyola ha derrotat el Japó per 15-7 i s'ha classificat per als quarts de final del Mundial de waterpolo que s'està disputant a Gwangju.

El combinat espanyol dominava en el descans per la mínima (5-4) en un partit en què es trobava molt incòmode. Però, en la segona meitat, els de Dani Martín han aconseguit emportar-se el duel amb el protagonisme d'Alberto Munárriz, amb sis gols.

La selecció del Japó s'ha bloquejat i només ha anotat un gol en els vuit minuts finals, i els espanyols els han passat per sobre i han tancat el partit amb un parcial de 6-1.

El rival en els quarts de final serà Sèrbia, en un partit que es disputarà dimarts.