Espanya supera la dèbil Haití per la mínima i frega el ridícul en un partit amistós disputat a Miami (2-1)

La selecció espanyola de futbol ha derrotat la d'Haití en un partit amistós jugat a Miami i que ha servit per preparar la Copa Confederacions. Carzorla i Cesc han fet els gols de l'equip espanyol però Guerrier ha retallat distàncies i ha establert el definitiu 2-1 davant l'actual campiona del món, que ha fregat el ridícul contra un rival molt inferior.

Cesc Fàbregas ha estat l'únic jugador del Barça a l'onze titular de la selecció espanyola contra la dèbil Haití en el primer partit de preparació per a la Copa Confederacions. En un duel disputat a l'estadi Sun Life de Miami, que ha presentat una pobra entrada amb poc més de 5.000 persones sobre un aforament de 60.000, el combinat de Vicente del Bosque ha encarrilat ràpidament el triomf amb dos gols en els primers 20 minuts de partit. En el 7, Cazorla ha obert la llauna amb un xut creuat, i en el 19, Cesc ha fet el segon amb un cop de cap en planxa.

Tot semblava indicar que la campiona del món es desfaria sense problemes d'un rival molt limitat però, després d'un bon inici, el combinat espanyol ha baixat molt la intensitat i al descans s'ha arribat amb 2-0. En la represa, els nombrosos canvis introduïts per Del Bosque no han fet millorar el joc de la "Roja", que ha acusat els 30 graus de temperatura i la forta humitat.

Guerrier fa el gol d'Haití

Roberto Soldado, amb dos xuts als pals, ha tingut les dues ocasions més clares per ampliar el triomf espanyol, però a 15 minuts del final han estat els haitians, per mitjà de Guerrier, els que han batut la porteria de Reina per establir el 2-1 definitiu. El meta del Liverpool, que sona amb força per ocupar la possible marxa de Valdés al Barça, ha susbituït en la segona part Iker Casillas, que ha reaparegut després de ser comdemnat a l'ostracisme per José Mourinho al Reial Madrid.

Aquest gol de Guerrier ha fet embogir els nombrosos aficionats d'Haití, que ho han celebrat com si fos una victòria. La pròxima parada de la selecció espayola per preparar la Copa Confederacions serà a Nova York, on disputarà un segon partit amistós contra la Irlanda de Giovanni Trapattoni.