Les jugadores espanyoles celebren el quart gol contra Itàlia
Hoquei patins

Espanya supera Itàlia a la pròrroga i jugarà la final del mundial contra l'Argentina (4-2)

Les jugadores de Ricard Ares han hagut de remuntar un marcador advers i s'han acabat imposant a les italianes a la pròrroga gràcies a l'encert golejador de Laura Puigdueta

La selecció espanyola femenina d'hoquei sobre patins s'ha classificat per a la final dels World Roller Games després de derrotar Itàlia per 4 a 2. Les jugadores de Ricard Ares han hagut de remuntar un marcador advers i s'han acabat imposant a la pròrroga gràcies a l'encert golejador de Laura Puigdueta, autora de tres dianes, dos en el temps extra.

Després d'una primera part sense gols, les italianes s'han avançat en el marcador per mitjà de Giulia Galfassi, però Aina Florenza i Laura Puigdueta han capgirat el resultat advers. Cinc minuts abans del final, Elena Tamiozzo ha fet de penal l'empat a dos i ha forçat la pròrroga. En els temps addicional, Puigdueta ha donat el pas a la final a la selecció espanyola amb dos gols decisius que han trencat la igualtat.

Les espanyoles, vigents campiones mundials, defensaran el títol contra l'Argentina, que en la primera semifinal ha derrotat Xile per 2 a 1 a la tanda de penals.