Marc Gasol, en una de les accions del partit que ha disputat la selecció espanyola a Màlaga (EFE)

Espanya supera amb contundència la República Democràtica del Congo (96-64)

Willy Hernangómez, amb 24 punts, ha estat el més destacat en una victòria plàcida del combinat espanyol

La selecció espanyola ha passat per sobre de la República Democràtica del Congo en la final del Torneig de Màlaga (96-64).

Els de Scariolo, amb Willy Hernangómez com a jugador més destacat amb 24 punts, han començat el partit molt endollats i no han donat opció en cap moment a la selecció congolesa.

El combinat espanyol ha tancat els primers deu minuts amb un marcador de 30-7, amb Rudy i Marc Gasol jugant a plaer el "pick and roll" i amb molt encert en atac.

Els espectadors presents al José María Martín Carpena han assistit a un duel que al descans Espanya dominava per una diferència de 26 punts (54-28).

En la segona meitat, el combinat espanyol ha seguit amb l'encert ofensiu i el bon nivell defensiu davant una República Democràtica del Congo que no ha pogut fer res per frenar els espanyols.

Amb la d'aquest dissabte, Espanya suma tres victòries en els tres partits amistosos que ha disputat en aquesta preparació per al Mundial de Xina, que comença el 31 d'agost. Ara, els de Scariolo viatgen a Los Angeles per veure's les cares amb els grans favorits a emportar-se la cita mundialista: els Estats Units.