Raúl Entrerríos celebra la victòria de la selecció espanyola contra Alemanya (EFE/EPA/Petr David Josek / POOL)
Handbol

Espanya supera Alemanya i ja pensa en els quarts del Mundial (32-28)

La selecció espanyola de Jordi Ribera confirmarà la seva classificació amb una victòria contra l'assequible Uruguai

Miquel RibasActualitzat

La selecció espanyola d'handbol ha fet un pas de gegant per accedir als quarts de final del Mundial d'Egipte, després de superar per quatre gols Alemanya (32-28). Ara només li resta confirmar-ho amb una victòria sobre l'assequible selecció de l'Uruguai per fer-ho realitat.

L'equip de Jordi Ribera ha fet un partit molt complet, amb un joc coral, davant la poderosa Alemanya. En la primera meitat, les aturades de Rodrigo Corrales, amb 8 aturades providencials, han impedit la reacció d'Alemanya en alguns trams del partit. Al contracop, Ferran Solé, 4 gols en aquest període, han fet molt de mal als teutons. Al descans, Espanya guanyava de 4 gols (16-13).

En el començament de la segona part hi ha hagut canvi de papers amb els alemanys Kastening i Hafner, que han fet molt de mal i han avançat al seu equip de fins tres gols. Llavors, la bona direcció de joc del veterà Raúl Entrerríos i els seus gols, 4 en total, han ajudat a la reacció del combinat espanyol. En atac, l'extrem Ángel Fernández ha tornat a fer molt de mal i a convertir-se en el màxim golejador amb sis gols.

Alemanya ha sofert una desconnexió del seu joc i ha estat vuit minuts sense marcar cap gol. D'un parcial de 24 a 25  s'ha passat al 28 a 25. En aquest període, Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria ha donat tot un recital d'aturades que han acabat d'enfonsar Alemanya, a qui ha faltat benzina per superar al seu adversari.