Suïssa, amb gols d'Akanji i Embolo, s'ha emportat el triomf de La Romareda (EFE)

Espanya, sense idees, s'ennuega amb Suïssa (1-2)

Ara, l'equip de Luis Enrique haurà de guanyar dimarts a Portugal si es vol classificar per a la final four de la Lliga de les Nacions

La selecció espanyola no ha sabut trobar la tecla per superar Suïssa a La Romareda (1-2). La derrota de l'equip de Luis Enrique, que en l'onze inicial ha sortit amb sis jugadors del Barça, obliga el combinat estatal a guanyar dimarts a Portugal si es vol classificar per a la final four de la Lliga de les Nacions.

Els suïssos s'han avançat a la primera part amb un gol d'Akanji en el minut 21 a la sortida d'un córner. L'equip espanyol, tot i intentar-ho, no ha sabut reaccionar davant la pressió alta de Suïssa, que s'ha tancat molt bé en defensa. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans.

En la segona part, el blaugrana Jordi Alba ha fet el gol de l'empat en el minut 55, després de culminar una gran jugada individual del madridista Marco Asensio. Era el novè gol d'Alba vestint la samarreta espanyola.

Només tres minuts després de l'empat, Suïssa s'ha tornat a avançar amb un gol d'Embolo. Una altra vegada ha estat de córner i després que Akanji toqués la pilota al primer pal. Cada servei de cantonada picat pels helvètics era un problema per a la defensa espanyola.

La derrota contra Suïssa (1-2) ha fet perdre a Espanya el primer lloc del seu grup, que ara ocupa una Portugal que ha golejat la República Txeca per 4-0.