Marcel Granollers i Feliciano López celebren un punt davant la parella russa (EFE)
Tenis

Espanya remunta de matinada l'eliminatòria contra Rússia a la Copa Davis

Rafa Nadal guanya el punt individual contra Khatxànov i Marcel Granollers i Feliciano López s'emporten el partit de dobles

Actualitzat

En una eliminatòria que es va acabar de matinada, Espanya va sumar el seu primer triomf a la nova Copa Davis en imposar-se a Rússia. Tot i que   Andrei Rublev va sumar el primer punt per als russos en imposar-se a Roberto Bautista, Rafa Nadal, primer, i la parella de dobles Marcel Granollers-Feliciano López, després, van capgirar el duel amb l'equip rus. 

Rafa Nadal es va imposar a Karén Khatxànov en dos sets (6-3 i 7-6 (9-7)) per establir l'empat en un partit que va comptar amb la presència de diversos famosos, com els jugadors blaugranes Gerard Piqué i Jordi Alba, i també l'exblaugrana Neymar. Tot i que el mateix Nadal pensava que després hauria de jugar el decisiu punt de dobles, Sergi Bruguera, capità de l'equip espanyol, va optar per donar l'alternativa a la parella formada per Marcel Granollers i Feliciano López, que van estar a l'alçada i van superar el duet rus, format per Karén Khatxànov i Andrei Rublev, per 6-4 i 7-6 (7-5).   

Els jugadors de Bruguera tindran poc temps per descansar, ja que aquest mateix dimecres s'enfronten amb Croàcia per segellar el pas als quarts de final de la competició. 

 

 

Anar al contingut