Hoquei sobre patins

Espanya no té pietat de Colòmbia i s'enfrontarà a Portugal a les semifinals del Mundial (0-9)

El conjunt d'Alejandro Domínguez s'ha desfet amb contundència d'un feble rival liderat per Pau Bargalló, autor de cinc dels nou gols, i se les heurà amb els portuguesos, que han patit per eliminar Itàlia a la tanda de penals

La selecció espanyola masculina d'hoquei sobre patins ha complert els pronòstics i s'ha classificat sense problemes per a les semifinals del Mundial. El conjunt d'Alejandro Domínguez s'ha desfet amb contundència de la feble Colòmbia per 0 a 9 en un duel sense història disputat al Palau Blaugrana. Els espanyols han sortit amb molta força i ja guanyaven per 0 a 5 en els primers cinc minuts de joc.

Al descans, el resultat ja era de 0 a 7 i en la represa, els jugadors espanyols han pogut baixar el ritme i han acabat culminat la golejada amb dues dianes més. Pau Bargalló, autor de cinc dels nou gols, ha liderat el contundent triomf d'Espanya, que s'enfrontarà a Portugal a les semifinals després d'eliminar Itàlia a la tanda de penals. L'altre finalista sortirà del partit entre l'Argentina i França.