Ferran Solé, màxim anotador amb sis gols (EFE)
Handbol

Espanya supera el Brasil, però queda fora de les semifinals del mundial (36-24)

Els de Jordi Ribera han superat els brasilers amb solvència, però no depenien d'ells mateixos per classificar-se i la victòria d'Alemanya sobre Croàcia els ha deixat fora de la lluita per les medalles

Actualitzat

La selecció espanyola d'handbol no ha fallat contra el Brasil però ha quedat fora de les semifinals del mundial. Els homes de Jordi Ribera han passat per sobre dels sud-americans i els han golejat per 36 a 24 en un partit rodó dels espanyols contra un rival que venia de derrotar Croàcia. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat molt bé a la porteria i tres jugadors catalans han liderat l'atac. Joan Cañellas ha marcat cinc gols i ha dirigit magistralment els seus companys. Aitor Ariño i Ferran Solé, amb sis gols cadascun, han estat punyals des dels extrems.

Espanya s'ha garantit matemàticament acabar entre els quatre primers del seu grup de la segona fase, fet que permet optar a disputar el Preolímpic. Jugar les semifinals del mundial passava per una carambola d'un empat entre Alemanya i Croàcia que no s'ha produït, i el triomf dels alemanys per un ajustat 22 a 21 ha deixat els espanyols fora de la lluita per les medalles.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut