La selecció espanyola sub-17 ha caigut derrotada davant França als quarts de final del Mundial del Brasil (EFE)

Espanya naufraga davant França als quarts de final del Mundial sub-17 (1-6)

La selecció espanyola sub-17 diu adeu al Mundial del Brasil amb una sonora desfeta als quarts de final davant França (1-6). Els de David Gordo s'han avançat amb un gol de Germán Valera quan encara no havien passat ni deu minuts de joc. Les alegries, però, s'han esvaït i el partit s'ha convertit en un malson. Al descans, el conjunt francès ja havia capgirat el marcador gràcies als gols de Kouassi i Mbuku.

A la represa, la conjura espanyola per remuntar no ha durat ni un minut que és el temps que ha trigat França a anotar el tercer, Lihadji. El monòleg, lluny d'acabar-se s'ha multiplicat per dos i és Pembele, Rutter i Adil s'han sumat a la festa amb els respectius gols.