Carles Moyà, capità de l'equip espanyol de Copa Davis. (Foto: EFE)
Carles Moyà, capità de l'equip espanyol de Copa Davis. (Foto: EFE)
Tenis

Espanya juga al Brasil una eliminatòria per la permanència en el Grup Mundial de la Copa Davis

Espanya s'enfronta aquest cap de setmana amb el Brasil amb la permanència en el Grup Mundial de la Copa Davis en joc. El capità de l'equip espanyol de la Davis, Carlos Moyà, ha tret importància a les absències de Rafael Nadal i David Ferrer, i creu que Espanya, "amb el potencial que té, està gairebé obligada a guanyar en tots els tornejos".

Actualitzat

Espanya s'enfronta aquest cap de setmana amb el Brasil amb la permanència en el Grup Mundial de la Copa Davis en joc. Roberto Bautista Agut i Pablo Andújar obriran l'eliminatòria divendres amb els seus partits individuals contra Rogerio Dutra Silva i Thomaz Bellucci, respectivament. Dissabte, Marc López i David Marrero (substitut del lesionat Marcel Granollers) jugaran el duel de dobles contra la parella brasilera Bruno Soares i Marcelo Melo. Diumenge Bautista Agut s'enfrontarà a Bellucci, i Andújar, a Dutra Silva.

El capità de l'equip espanyol de la Davis Carlos Moyà ha tret importància a les absències de Rafael Nadal i David Ferrer, i creu que Espanya, "amb el potencial que té, està gairebé obligada a guanyar en tots els tornejos".

Anar al contingut