Els jugadors de la selecció espanyola d'hoquei patins celebren un dels gols que han marcat a França a la final de consolació dels World Roller Games
Hoquei patins

Espanya guanya França a la final de consolació d'hoquei patins als World Roller Games (0-5)

El combinat espanyol ja guanyava per un contundent 0-4 al descans

Actualitzat

La selecció espanyola masculina d'hoquei patins ha passat per sobre de França en la final de consolació dels World Roller Games (0-5). El combinat espanyol ha dominat de cap a cap el partit pel bronze. De fet, al descans ja guanyaven per un contundent 0-4. Ignacio Alabart ha inaugurat el marcador i Nil Roca, Albert Casanovas i Jordi Adroher han enviat la pilota al fons de la xarxa en el primer temps. En el segon període, Antonio Pérez hi ha posat la cirereta arrodonint el marcador amb el 0-5 definitiu.

 

Portugal s'imposa a l'Argentina i es proclama campiona del món d'hoquei patins (1-2)

La selecció portuguesa ha guanyat l'Argentina a la gran final d'hoquei patins dels World Roller Games que s'ha disputat al Palau Blaugrana. Ha estat un enfrontament d'allò més igualat. De fet, el títol s'ha acabat decidint a la tanda de penals. Helder Nunes i Gonçalo Alves han estat els que han marcat per Portugal mentre que Carlos Nicolía ha marcat només un dels dos llançaments que ha fet i és que en el segon el porter portuguès Girao ha refusat la bola amb molt de mèrit.

Anar al contingut