Gerard Moreno, celebrant un gol amb la selecció espanyola (EFE)

Espanya goleja Romania (5-0) i tanca la fase de classificació de l'Eurocopa com a cap de sèrie

El conjunt dirigit per Robert Moreno s'ha imposat sense problemes als romanesos amb gols de Fabián, dos de Gerard Moreno, Rus en pròpia porta i Oyarzabal

Cristina BusquetsActualitzat

La selecció espanyola de futbol ha sortit amb l'objectiu de tancar la fase classificatòria per a l'Eurocopa 2020 com a cap de sèrie. Romania els ha mostrat poca oposició al Wanda Metropolitano. El conjunt dirigit per Robert Moreno ha donat dos avisos en només tres minuts, ha vist com en el quart li anul·laven un gol per una falta en atac, i als sis minuts Cazorla ha enviat un xut al pal.

Fabián, poc després, ha obert el marcador en aprofitar un refús del porter. Romania ha pogut empatar en una ocasió de Puscas que ha salvat Kepa. I d'aleshores fins al descans, recital de Gerard Moreno. El de Santa Perpètua ha rematat de cap una jugada d'estratègia al trenta-tres, al 42 ha aprofitat una centrada de Gayá i en l'últim minut, Rus ha desviat el xut de l'ex de l'Espanyol al fons de la seva porteria.

Al segon temps, el ritme ha baixat una mica, però el domini ha continuat sent d'Espanya. Ramos ha buscat el cinquè sense èxit i Saúl ha rematat fora a la sortida d'un córner. Oyarzabal, amb l'esquerra, en l'afegit, ha tancat la golejada amb el cinquè assistit per Busquets.