Diego Costa, l'ojectiu de totes les mirades. (Foto: EFE)
Futbol

Espanya farà les últimes proves davant El Salvador abans de posar rumb al Mundial

La selecció espanyola fa aquest dissabte l'últim assaig abans que comenci el Mundial del Brasil enfrontant-se a El Salvador al FedExField de Washington. El principal atractiu del partit és comprovar l'estat de forma de Diego Costa, a qui Del Bosque donarà minuts per sortir de dubtes sobre la recuperació de la lesió muscular que el davanter ha arrossegat tot el final de temporada.

Actualitzat

La selecció espanyola fa aquest dissabte l'últim assaig abans que comenci el Mundial del Brasil enfrontant-se a El Salvador al FedExField de Washington. El principal atractiu del partit és comprovar l'estat de forma de Diego Costa, a qui Vicente del Bosque donarà minuts per sortir de dubtes sobre la recuperació de la lesió muscular que el davanter ha arrossegat tot el final de temporada.

Fins al moment, tant Costa com Juanfran, els únics jugadors dubtosos que queden a l'equip, s'han entrenat amb normalitat i l'entrenador s'ha mostrat molt satisfet del to físic general de tots els seus homes.

Així doncs, el partit s'entén com un pur exercici de "rodatge", amb la finalitat de mantenir un ritme mínim de competició abans de la gran cita mundialista.

El Salvador és una selecció modesta, al número 68 del rànquing FIFA, que no ha de suposar cap problema per a l'actual campiona del món.

Els únics blaugranes que semblen fixos ara per ara en l'onze inicial son Busquets, Alba i Piqué, tot i que en aquest amistós és possible que Del Bosque provi amb Albiol en el lloc del central català. Pel que fa Alba, va donar l'ensurt de la darrera sessió, quuan va haver d'abandonar l'entrenament i ser atès pels metges de la selecció per un cop. Minuts més tard es va reincorporar al grup i aquest dissabte tornarà a la titularitat després d'haver millorat el seu rendiment físic. Al mig camp, Koke passaria davant Xavi i, a la davantera, Silva i Villa entrarien abans que Pedro.

"Scolari no em va trucar"

Diego Costa també ha estat d'acttualitat al Brasil. En unes declaracions a la televisió GloboEsporte, ha desmentit al seleccionador Luiz Felipe Scolari a l'assegurar que mai el va trucar, cosa que Del Bosque sí que va fer: "Scolari mai m'ha trucat per telèfon. L'únic seleccionador amb el que he parlat és amb Del Bosque, que es va preocupar per mi, em va convidar a dinar i em va fer saber que comptava amb mi".

Anar al contingut