Bàsquet

Espanya fa els deures contra el Canadà (89-67) i jugarà els vuitens contra Grècia

La selecció espanyola de bàsquet ha guanyat sense problemes el Canadà per 89-67 en l'últim partit de la primera fase del Mundial, que es disputa a Turquia. Els de Scariolo han fet valer la seva superioritat física i tècnica per apallissar els canadencs i ara jugaran contra Grècia als vuitens de final. Sense Navarro, reservat per problemes físics, Rudy (19 punts) s'ha erigit en el líder de l'equip. Actuació destacada també de Fran Vázquez (19 punts). Espanya ha acabat segona del grup D perquè Nova Zelanda ha superat França (82-70), i, d'aquesta manera, els de Scariolo eviten els Estats Units fins a una hipotètica final.

Actualitzat
Segona victòria consecutiva en el punt final de la primera fase contra una de les ventafocs del Mundial. Espanya s'ha desfet del Canadà, 89 a 67, i viatja a Istanbul, on es decidirà la seva sort. Dos punts només dels nord-americans en els primers cinc minuts han permès a l'equip espanyol confirmar novament els seus bons inicis de partit. Guanyant de 10, Sergio Scariolo ha completat ràpidament la rotació de l'equip, amb Navarro assegut per prevenció. Ricky, Garbajosa i Rudy han hagut de tornar a la pista quan el Canadà ha reaccionat des del rebot i s'ha acostat fins als 3 punts.

Rudy i Fran, individualitats destacades
 
Rudy, 19 punts i màxima expressió de la confiança individual d'aquest equip, ha estat clau en els 7 minuts de la represa: Espanya s'ha avançat de 15 amb un 10 a 0 que ha deixat KO els canadencs. Amb el vent a favor, un recuperat Fran Vázquez ha dominat el joc aeri, 19 punts en 16 minuts i bones sensacions. Màxim avantatge de 25 punts. La selecció espanyola no s'ha desfet dels dubtes del seu joc, però espera començar un nou Mundial a partir dels vuitens de final.

Espanya evita els Estats Units fins una hipotètica final

El quadre ja ha quedat definit. Les eliminatòries de vuitens de final són les següents:

Sèrbia-Croàcia
Espanya-Grècia
Turquia-França
Eslovènia-Austràlia
Estats Units-Angola
Rússia-Nova Zelanda
Lituània-Xina
Argentina-Brasil
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut