(@RFEN_directo)
Waterpolo

Espanya esclafa Malta en el debut a l'Europeu de Budapest (7-23)

L'equip espanyol, vigent subcampió mundial i europeu, ha superat un feble rival en un duel sense història

La selecció espanyola masculina de waterpolo ha debutat a l'Europeu de Budapest amb una contundent victòria contra Malta per 7 a 23. L'equip espanyol, vigent subcampió mundial i europeu, ha superat un feble rival en un duel sense història.

El conjunt dirigit per David Martín sempre ha portat la iniciativa en el marcador i al descans ja dominava per cinc gols de diferència (5-10). Un parcial de 0-7 en el tercer quart ha acabat de sentenciar el partit i, en l'últim, Espanya ha acabat d'ensorrar els maltesos amb un parcial de 2-6.

La selecció espanyola disputarà el segon partit de la fase de grups dijous contra Hongria i tancarà aquesta primera etapa de la competició contra Turquia.