Eurocopa

Espanya es juga el lideratge del grup contra la Suècia d'Ibrahimovic i Larsson

Espanya es juga aquest dissabte el lideratge del grup D contra Suècia a l'estadi Tivoli Neu d'Innsbruck (18 h). La selecció que dirigeix Luis Aragonés vol confirmar les bones sensacions mostrades en el debut contra Rússia (4-1) amb un nou triomf que li asseguraria matemàticament la classificació per als quarts de final de l'Eurocopa. El Sabio de Hortaleza no farà canvis a l'onze, tot i la polèmica suscitada arran de la substitució de Fernando Torres. A l'altre partit del grup, Grècia i Rússia no tenen marge d'error si no volen quedar eliminades (20.45 h).

Actualitzat

Espanya - Suècia (18.00)

Després de veure's les cares a la fase de classificació per a l'Eurocopa, Espanya i Suècia es tornen a enfrontar, però aquesta vegada amb l'objectiu d'aconseguir el lideratge i l'accés als quarts de final. Luis Aragonés mantindrà el mateix onze titular que va golejar Rússia, mentre que el tècnic Lars Lagerback, que té les baixes per lesió d'Alexandersson i el deportivista Wilhelmsson, confiarà en la davantera formada per Ibrahimovic i l'exblaugrana Larsson per sumar el segon triomf consecutiu al torneig.

Grècia - Rússia (20.45)

Grècia i Rússia es juguen a Salzburg les seves esperances de continuar vives a l'Eurocopa. Després de les derrotes de la primera jornada, la vigent campiona i la selecció que dirigeix Guus Hiddink no tenen marge d'error, ja que qui perdi dirà adéu al torneig.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut