Les jugadores espanyoles, durant el partit contra els Estats Units (Reuters)
Waterpolo

Espanya es conforma amb la plata davant la superioritat dels Estats Units (5-14)

El conjunt de Miki Oca ha anat per darrere en el marcador en tot moment i no ha pogut posar en perill la victòria nord-americana

La selecció espanyola de waterpolo no ha pogut superar el totpoderós combinat dels Estats Units. Aquesta era la segona vegada que aquests equips es veien les cares a la final dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, i el desenllaç ha estat el mateix. Victòria clara per a la selecció nord-americana en un partit en què poc ha pogut fer l'equip de Miki Oca, que ja al primer quart perdia per un clar 1-4.

Al segon parcial, el conjunt espanyol s'ha acostat al marcador gràcies a la defensa i una major efectivitat en atac que ha permès arribar al descans amb un esperançador 4-7. La segona part, però, ha estat un malson per a les jugadores espanyoles, que només han estat capaces d'anotar un gol i no han pogut fer res per frenar les seves rivals. Al final, Estats Units s'ha emportat el duel per un contundent 5-14, que permet a la delegació espanyola sumar una nova medalla de plata a Tòquio 2020.