Jennifer Hermoso controla una pilota durant el partit contra la Xina (EFE)

Espanya empata contra la Xina i es classifica per als vuitens de final del Mundial de França (0-0)

La selecció espanyola ha fet història i s'ha classificat per primera vegada per als vuitens de final d'una cita mundialista. Les noies de Jorge Vilda ho han intentat, però no han pogut amb una persistent defensa de les xineses

La selecció espanyola femenina ha fet els deures a la tercera jornada de la fase de grups del Mundial de França. Les noies de Jorge Vilda han fet història passant per primera vegada als vuitens de final d'una cita mundialista. Les espanyoles ho han intentat de principi a fi i han generat un gran nombre d'ocasions, però no han pogut materialitzar-les davant d'una defensa molt organitzada de la selecció xinesa.

Les xineses tenien clara l'estratègia; una dura defensa i jugades amb factor sorpresa. Han estat poques les ocasions de perill que han generat, però, sobretot a la primera part, han espantat les espanyoles amb només un xut a porteria en 45 minuts. Espanya, que només ha necessitat l'empat tenint en compte la diferència de gols a la taula, s'ha classifcat com a segona de grup i el seu pròxim rival serà Suècia o els Estats Units a l'espera de quina de les dues seleccions acabi com a líder.

Alemanya goleja Sud-àfrica i acaba primera de grup

En l'altre partit del grup B, Alemanya no ha tingut cap problema per desfer-se amb molta comoditat de Sud-àfrica. Abans del quart d'hora, Leupolz ha fet el primer per les alemanyes. Abans del descans tot ha quedat completament sentenciat. Daebritz ha fet el 0 a 2 a la mitja hora, i Popp, el 0 a 3, a cinc minuts de la mitja part. La segona part gairebé ha sobrat. Del poc destacable, el 0 a 4 de Magull. Alemanya ha acabat primera de grup, amb tres victòries en tres partits.