EFE / EPA / VALDRIN XHEMAJ
Handbol

Espanya empata contra Croàcia i accedeix a les semifinals de l'Europeu com a primera de grup (22-22)

La selecció espanyola dominava de sis gols a falta de 15 minuts per al final, però els croats han reaccionat i han estat a punt d'emportar-se el triomf. L'equip de Jordi Ribera s'enfrontarà a Eslovènia

Joan Ramon VallvéActualitzat

A la selecció espanyola d'handbol li ha tocat jugar el quart d'hora més complicat de l'Europeu, però se n'ha sortit i acaba la segona fase primera de grup, amb els mateixos punts que Croàcia, i evita la totpoderosa Noruega en les semifinals.

Després d'una primera part molt igualada, en la segona l'equip de Jordi Ribera dominava de sis gols i només quedaven quinze minuts de joc. Semblava que la victòria no es podia escapar. Però si una cosa fan bé els croats és competir. Han tingut l'equip espanyol 11 minuts sense anotar i un parcial de 6 a 0 els ha permès capgirar el marcador. Una canonada de Dunja situava el 22 a 21 en el marcador, quan ja només quedaven dos minuts de joc. A continuació, el blaugrana Aleix Gómez ha forçat l'empat des de la línia dels 7 metres. I una rematada de Dunaj s'ha estavellat contra l'escaire de la porteria de Rodrigo Corrales

L'equip de Jordi Ribera havia superat el moment més complicat de l'Europeu i com que l'empat ja li servia per acabar primera només s'ha preocupat de controlar la pilota. Per cinquena vegada consecutiva, Espanya jugarà les semifinals de l'Europeu contra Eslovènia.