Hoquei herba

Espanya derrota l'Índia i es jugarà el títol del Torneig de les Quatre Nacions contra Alemanya

Espanya ha derrotat l'Índia per 5-3 en la segona jornada del Torneig de les Quatre Nacions d'hoquei herba, i es disputarà el títol davant Alemanya, que també ha guanyat els dos partits que ha disputat. Eduard Tubau ha estat el protagonista del triomf dels homes de Maurits Hendricks i ha estat l'autor de dos gols decisius que han frenat la reacció de la selecció asiàtica.

Pol Amat, en el minut 9, i Ramon Alegre, en el 22, han situat el 2-0 a favor de l'equip espanyol al descans. Espanya ha ampliat el seu avantatge a l'inici del segon període i tot feia preveure un partit plàcid per als espanyols. Però l'Índia ha estat capaç d'empatar en només 12 minuts amb dos gols de Tushar Khandkar i un tercer de Singh Sandeep. Amb el partit empatat, ha emergit la figura de Tubau, que ha fet els dos gols de la victòria espanyola davant els 2.300 espectadors que s'han aplegat al Warsteiner Hockey Park de Moenchengladbach. D'aquesta manera, a la selecció espanyola només li val la victòria contra Alemanya per proclamar-se campiona del torneig, ja que l'empat afavoreix els amfitrions, que tenen millor diferència de gols.