El badaloní Álvaro Vázquez ha fet el tercer gol d'Espanya. (Foto: EFE)

Espanya derrota Holanda (3-0) i jugarà les semifinals de l'Europeu sub-21 contra Noruega

La selecció espanyola sub-21 s'enfrontarà amb Noruega a les semifinals de l'Europeu que es disputa a Israel, després de superar Holanda per 3-0. El madridista Morata ha obert el marcador en el minut 26. Només n'han hagut de passar sis més perquè Isco, després d'un gran control, marqués el 2-0, amb què s'ha arribat al descans. A punt d'acabar el partit, l'exespanyolista Álvaro Vázquez ha fet el tercer i definitiu.

La selecció espanyola sub-21 s'enfrontarà amb Noruega en les semifinals de l'Europeu que es disputa a Israel, després de superar Holanda per 3-0. El madridista Morata ha obert el marcador en el minut 26. Només n'han hagut de passar sis més perquè Isco, després d'un gran control, marqués el 2-0, amb què s'ha arribat al descans. A punt d'acabar el partit, l'exespanyolista Álvaro Vázquez ha fet el tercer i definitiu.

Lopetegui ha fet jugar d'inici el blaugrana Thiago, triat millor jugador del partit, i ha donat minuts als catalans Muniesa i Álvaro Vázquez. En canvi, el tècnic ha reservat Montoya, Bartra i Tello.