Viran Morros ha estat expulsat en la segona part del partit contra Letònia (EFE)
Handbol

Espanya debuta a l'Europeu amb una victòria contra Letònia (33-22)

L'equip entrenat pel tècnic català Jordi Ribera no ha acusat les expulsions de Maqueda i Viran Morros en el seu debut al campionat

La selecció espanyola d'handbol ha debutat a l'Europeu amb una victòria contra Letònia per 33 a 22 en un partit disputat a la ciutat noruega de Trodheim. L'equip entrenat pel tècnic català Jordi Ribera i amb sis jugadors catalans a les seves files ha portat gairebé sempre la iniciativa en el marcador i al descans dominava per només tres gols de diferència (14-11).

En la represa, els "hispanos" s'han refet de les expulsions de Maqueda i Viran Morros i han mantingut la intensitat defensiva per acabar sumant un còmode triomf. Dissabte, l'equip de Jordi Ribera disputarà el segon partit de la fase de grups contra Alemanya.