Waterpolo femení

Espanya atropella Hongria i es penja la medalla de bronze als europeus de Barcelona (6-12)

Les noies de Miki Oca han dominat la final de consolació del torneig que es disputa a les Piscines Picornell

Actualitzat

La selecció espanyola de waterpolo femení s'ha imposat amb claredat a la d'Hongria en la final de consolació dels Campionats Europeus de Barcelona. Les noies de Miki Oca han saltat a les Piscines Picornell amb la determinació de penjar-se la medalla de bronze i no han donat cap concessió a les seves rivals (6-12).

En el primer quart, el combinat espanyol, amb majoritària presència catalana, ha deixat contra les cordes les hongareses que només han pogut fer un gol en el darrer sospir enfront de les cinc dianes espanyoles (1-5). En el segon temps, però, la contundència inicial s'ha vist contrarrestada per la reacció d'Hongria que ha pogut remuntar lleugerament (3-6). La portera Laura Ester, però, s'ha encarregat, amb les seves espectaculars parades, de frenar bona part de les iniciatives de les rivals.

A la segona meitat, Espanya ha incrementat la pressió i ha posat la directa cap al bronze signant un tercer quart per emmarcar i esvaint les poques opcions de les hongareses (3-10). En el darrer període, el combinat espanyol ha sentenciat el partit (6-12). Amb dues dianes respectivamente, Bea Ortiz i Anna Gual han estat les màximes golejadores de les de Miki Oca.

Holanda tomba Grècia i s'emporta l'or (6-4)

La selecció d'Holanda s'ha coronat com la millor del waterpolo femení continental després de deixar sense arguments Grècia (6-4). La final dels Campionats Europeus de Barcelona ha estat molt disputada durant la primera meitat però les holandeses han fet un pas endavant a partir del tercer quart i han acabat sentenciant.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut