Hoquei patins

Espanya apallissa Suïssa i Itàlia a l'Europeu femení

La selecció espanyola, amb majoria de jugadores catalanes, s'ha desfet de les suïsses al matí (12-0) i de les italianes a la tarda (7-1)

Les jugadores de la selecció espanyola atenent les instruccions del tècnic, Ricard Ares (António Lopes)

La selecció espanyola, composta per una majoria de jugadores catalanes, ha apallissat Suïssa (12-0) en la segona jornada de l'Europeu femení d'hoquei patins que s'està disposant a Mealhada, a Portugal. María Díez i Natasha Lee, autores de tres gols cadascuna, s'han repartit la meitat de la golejada, completada per Laura Barcons (2), Marta González, Sara González, Laura Puigdueta i Berta Busquets.    

Espanya, campiona de les quatre últimes edicions de l'Europeu, té una jornada atapeïda: tot i haver jugat en horari matinal, aquest vespre també s'ha imposat sense problemes a Itàlia (7-1). Anna Casarramona, Natasha Lee (2), María Díez (2), Laura Puigdueta i Berta Busquets han estat les golejadores, mentre que Erika Ghirardello ha fet el gol de l'honor de les italianes.

Els següents rivals d'Espanya seran: el dijous, Anglaterra (20.00); el divendres, Alemanya (20.00), i el dissabte, Portugal (22.00).