Puigdueta i Lolo celebren un gol (@FedPatinaje)
Hoquei sobre patins

Espanya accedeix a les semifinals del Mundial en superar Alemanya (7-0)

La selecció espanyola femenina s'enfrontarà amb Itàlia per una plaça en la final de diumenge

La selecció espanyola femenina ha complert els pronòstics contra Alemanya (7-0) i s'ha plantat en les semifinals del Mundial d'hoquei sobre patins. L'últim obstacle per a les actuals campiones del món serà Itàlia, en un repte més exigent.

En l'estrena dels World Roller Games al Palau Blaugrana, a l'equip espanyol, amb fins a set jugadores catalanes a la plantilla, li ha costat superar la resistència de les alemanyes. El primer gol, obra de Laura Puigdueta, ha arribat quan només s'havien jugat cinc minuts, però el segon ha trigat una mica més. Just abans del descans, ha aparegut la "pichichi" d'Espanya, la igualadina Maria Díez, per anotar el 2-0, el sisè gol de la jugadora del Manlleu en aquest Mundial.

Després del descans, les de Ricardo Ares han anat per feina. Marta Piquero --en dues ocasions--, Berta Busquets, Aina Florenza i Anna Casarramona han arrodonit la golejada de la selecció espanyola. Per al català Quim Puigvert, actual seleccionador alemany i fins ara entrenador de l'Iserlohn, ha estat l'últim partit en una banqueta.