Handbol

Espanya abusa d'Austràlia (51-11) i certifica el pas als vuitens del Mundial

La selecció espanyola ha apallissat Austràlia per 51-11 en partit corresponent a la 3a jornada del grup D i s'ha classificat per als vuitens del Mundial d'Handbol. A la Caja Mágica, els de Valero Rivera han abusat de la ventafocs de la competició (24-6 al descans). Els catalans Albert Rocas (9 gols) i Antonio García (7 gols) han estat els més encertats en atac.

Actualitzat
La selecció espanyola ha apallissat Austràlia per 51-11 en partit corresponent a la 3a jornada del grup D i s'ha classificat per als vuitens del Mundial d'handbol. A la Caja Mágica, els de Valero Rivera han abusat de la ventafocs de la competició (24-6 al descans). La diferència de nivell dels dos equips és abismal i els espanyols, coneixedors de la importància del "goal average", s'han exhibit des de l'inici. Els catalans Albert Rocas (9 gols) i Antonio García (7 gols) han estat els més encertats en atac.

El tècnic s'ha permès el luxe de reservar jugadors importants, com Sarmiento, Entrerríos i Aginagalde.

És la tercera pallissa consecutiva que encaixen els australians: 36-13 contra Croàcia i 43-13 contra Hongria. Precisament Croàcia i Hongria s'han enfrontat en un duel decisiu per determinar l'ordre de les primeres tres places del grup D. Els balcànics han guanyat per 30-21 i, matemàticament, són equip de vuitens.

En l'altre partit del grup, Algèria i Egipte han empatat 24-24 i pugnaran fins a l'última jornada per la quarta plaça.

Els "gladiadores", a punt de derrotar Alemanya

El grup A, que es disputa a Granollers, destil·la emoció en cada partit. Tunísia ha derrotat Montenegro per 27-25 i frega la classificació. L'Argentina ha estat a punt de protagonitzar la sorpresa del dia i ha fet suar de valent Alemanya. Els "gladiadores", liderats per Diego Simonet (9 gols), han acabat cedint per 31-27. Finalment, França ha garantit el pas als vuitens amb un triomf còmode contra el Brasil per 27-22.

Dinamarca segella l'accés als vuitens

A Sevilla, la selecció danesa s'ha gassegurat la classificació en derrotar Xile per 43-24. Esforç estèril del lateral del BM Granollers Rodrigo Salinas (10 gols). Islàndia i Rússia també han avançat feina en aquest grup B. Els islandesos han superat Macedònia per 23-19 guiats per un encertat Gudjon Valur Sigurdsson (9 gols) i els russos han derrotat sense problemes Qatar per 29-22.

Sèrbia i Eslovènia també passen ronda

El grup C, el que es juga a Saragossa, ja té dos equips classificats. Momir Ilic (8 gols) ha liderat el triomf de Sèrbia sobre l'Aràbia Saudita per 30-30. L'equip entrenat per Veselin Vukovic ja és als vuitens. En el matx estrella de la jornada al Príncipe Felipe, Eslovènia ha guanyat Polònia per 25-24 i també passa ronda. Bielorússia ha superat Corea per 26-20 i apunta a la quarta posició. Els de Siarhei Rutenka (altra vegada 10 gols) serien el rival d'Espanya si els de Valero Rivera acaben primers del grup D.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut