Futbol

Esgarrifosa lesió a la Lliga australiana: els seus companys acaben plorant

Juande Prados ha hagut de ser evacuat de l'estadi en ambulància en el partit entre el Melbourne City i l'Adelaide United

Redacció Esport3Actualitzat

En el partit entre el Melbourne City i l'Adelaide United de la Lliga australiana s'ha viscut un episodi impactant. En el minut 65 de partit, l'espanyol Juande Prados ha patit una greu lesió en una disputa.

L'exjugador de Betis, Granada i Ponferradina ha disputat una pilota amb Florin Bérenguer, ha xocat contra el francès i s'ha fracturat la cama en una acció esgarrifosa.

Javi López, ex de l'Espanyol, i la resta de companys d'equip de Prados han quedat totalment destrossats i han acabat amb llàgrimes als ulls.

La Lliga, per la seva banda, ha mostrat tot el suport al futbolista amb una publicació a les xarxes socials en què apareix la seva samarreta.

 

 

La Lliga australiana, sense ambulàncies als estadis

Tot i haver-hi metges per a emergències, l'ambulància ha trigat 13 minuts a arribar, ja que des del novembre del 2018 l'A-League va decidir que no en tindria als terrenys de joc.

En la roda de premsa postpartit, l'entrenador de l'Adelaide United, Carl Veart, s'ha mostrat "absolutament abatut" per la lesió i ha criticat amb duresa la mesura de la Lliga australiana.

"És una cosa que no vols presenciar mai en un terreny de joc, estic destrossat. No té sentit que en un esport professional no hi hagi atenció d'emergència immediata. Tenia molt dolor i s'ha hagut d'esperar, no ha estat gens agradable."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut