El Coria ha remuntat el partit en el temps afegit
El Coria ha remuntat el partit en el temps afegit. (Foto: Hoy.es)
FUTBOL

Escàndol a la Segona RFEF: sospites que un partit estava arreglat

Les imatges dels últims dos gols del Coria contra el Mensajero han cridat l'atenció a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

Escàndol a la Segona RFEF. Les imatges d'indolència dels jugadors del Mensajero mentre el Coria, que es jugava la classificació per al play-off, remuntava el partit en els últims minuts han aixecat molta polseguera a les xarxes socials.

El San Roque de Lepe, l'equip que s'ha vist perjudicat per la victòria dels extremenys, s'ha mostrat indignat. Després d'analitzar el vídeo dels últims minuts, el club andalús ha denunciat "mostres objectives i deplorables d'antiesportivitat" i ha anunciat que iniciarà la via judicial.

Els gols en el 93' i el 95' han permès al Coria guanyar el partit (3-2) i acabar la Lliga en la cinquena posició, la qual cosa el classifica per al play-off d'ascens a Primera RFEF. El San Roque Lepe, en canvi, n'ha quedat fora, tot i la victòria al camp del Xerez (0-1).

L'equip de Huelva ha comunicat que emprendrà accions judicials, davant dels organismes corresponents, per "defensar l'esportivitat, la integritat i el joc net".

La directiva del Mensajero, el club acusat de deixar-se remuntar, ha respost a través d'un comunicat oficial en el qual s'ha mostrat irritada pel "mal irreparable que estan fent a l'entitat" i amenaça també d'emprendre accions legals "contra aquells que vulnerin el principi jurídic de la presumpció d'innocència". En qualsevol cas, el club canari diu que es posa a disposició de qualsevol investigació que tingui a veure "amb el principi del fair play".

Anar al contingut