Hoquei Patins

Motxa Barceló: "L'hoquei patins és la meva vida"

Amb un palmarès envejable de 6 Copes d'Europa i 5 OK lligues, la capitana del Voltregà penja els patins a final de temporada

Joan FerranActualitzat

És una icona de l'hoquei femení. La capitana del CP Voltregà, Cristina "Motxa" Barceló, es retirarà al final d'aquesta temporada després de 13 temporades en el primer equip osonenc. Una decisió sempre complicada per a qualsevol esportista:

"És molt difícil prendre aquesta decisió quan estàs a l'alt nivell i, com en el meu cas, físicament encara pots competir. Però sempre he pensat que vull plegar estant a un bon nivell. Vull tenir un bon record dels meus anys jugant a hoquei"

 

Només l'excapitana Anna Romero té l'honor d'haver guanyat les 6 Copes d'Europa del Voltregà. Cap altra jugadora pot presumir d'aquesta xifra:

"Fins que no hagi parat del tot, no seré conscient de tot el que hem fet. És màgic veure tantes Copes d'Europa juntes. Totes tenen un significat especial i vull quedar-me amb totes les companyes amb qui he viscut aquests títols. Et quedes més amb qui ho has viscut, que no els títols en si".

 

Barceló va arribar al conjunt de Sant Hipòlit la campanya 2007-08 i ha format part dels grans èxits del club: sis Copes d'Europa, cinc OK lligues i quatre copes entre altres.

"L'hoquei patins és la meva vida. Porto més anys sobre uns patins que sense, i no entenc la meva vida sense l'hoquei. Crec que m'ha donat més a mi del que jo li he pogut donar. Recordaré la meva etapa amb molta alegria, i els meus colors són blanc-i-blaus".

Barceló encara pot engrandir el seu palmarès amb la Lliga Europea d'aquest any, que es disputarà a Palau Solità i Plegamans a finals de maig, i la Copa de la Reina, a mitjans de juny a la Corunya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut