Motor

Es presenten les 24 hores d'automobilisme de Barcelona que comencen aquest divendres al circuit de Catalunya

Al Circuit de Barcelona-Catalunya hi haurà una altra edició de les 24 hores d'automobilisme, la dissetena. Laia Sanz es mostra il·lusionada de cara a la prova i espera millorar la 12a posició en la general i la victòria en la categoria A3T.

Actualitzat

Laia Sanz tornarà a repetir en la prova de les 24 hores del Circuit de Barcelona-Catalunya amb què va ser la seva parella l'any passat, Francesc Gutiérrez, que ha participat en totes les edicions de la prova. La pilot de Corbera s'ha mostrat molt il·lusionada durant la presentació de la 17a edició de la prova de resistència i ha explicat que "no serà fàcil millorar el que vam fer l'any passat, però ho intentarem. L'objectiu ha de ser superar el resultat que vam aconseguir". Laia va ser 12a posició en la general i va aconseguir el triomf en la categoria A3T.

La de Corbera de Llobregat també ha explicat que és una prova que desgasta molt ja que pràcticament no descanses fins que no acaba la prova. "Fas relleus més o menys de dues hores, això fa que descansis aproximadament una hora i mitja perquè quan baixes del cotxe encara et trobes tensionat pel moment. Per tant, són 24 hores seguides de pressió constant i sí, me'n recordo que l'endemà vaig dormir unes 15 o 16 hores", ha dit Laia Sanz.

Aquest divendres arrencaran les 24 hores de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez amb la participació de 75 equips, la inscripció més elevada dels últims 13 anys. La 17a edició d'aquesta prova de resistència començarà el divendres amb els entrenaments lliures, qualificatius i nocturns. La carrera començarà a les 12.00 de dissabte. En les hores prèvies a la carrera, de 10.30 a 11.00, s'oferirà una visita al "pit lane" per a tots els espectadors. L'entrada és gratuïta per a tots els aficionats durant tot el cap de setmana, així com també l'accés al pàdoc. Hi ha 6 equips locals. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut