Barça

Es presenta la setena precandidatura a les eleccions del Barça: Seguiment FCB

Aquesta nova precandidatura, liderada per Joan Batiste i Cuberta, se centra en dos punts: la demanda d'una agència de viatges pròpia i la creació d'una grada d'animació

Actualitzat

Seguiment FCB és el nom de la nova precandidatura, la setena, a les eleccions del Barça del proper 18 de juliol. Aquesta nova proposta està liderada per Joan Bastiste i Cuberta, i neix a partir d'un grup de Facebook que es dedica a fer seguiment de les sol·licituds d'entrades per als desplaçaments del Barça, i que consideren que les precandidatures presentades fins ara no recullen les seves necessitats. 

El programa d'aquesta nova precandidatura es basa en dos punts partint d'un equip constructiu i un treball en equip: crear una grada d'animació "per poder donar suport a l'Estadi al nostre equip, una grada potent i viva que vibri els 90 minuts i que sigui una realitat en els desplaçaments"; i muntar una agència de viatges "pròpia que es gestioni per tal de facilitar-nos els desplaçaments. Una agència on prevalguin els interessos del soci per damunt dels econòmics". 

Dijous a les 18.30, al carrer Roger 66-68, a la seu electoral de Seguiment FCB, s'ha convocat una roda de premsa on s'explicarà la forma de procedir d'aquesta nova precandidatura i molts més detalls dels dos punts claus que presenten.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut