Presentació de la Final a 4 de l'Eurolliga
Hoquei herba

Es presenta la Final a 4 de l'Eurolliga d'hoquei herba que es jugarà a l'estadi Pau Negre de Barcelona

Esport3 retransmetrà el partit de dissabte a les 14.30 entre el conjunt terrassenc i el Kampong holandès

Actualitzat

Aquest dimecres, al Museu Olímpic de Montjuïc, s'ha presentat la Final a 4 de l'Eurolliga d'hoquei herba, que es disputarà aquest cap de setmana. Les instal·lacions de l'estadi Pau Negre de Barcelona rebran els partits d'aquesta final a 4 amb un únic representant català, l'Atlètic Terrassa.

Els altres tres equips que completen el quadre final són el Harvestehuder alemany i els holandesos Amsterdam AH-BC i Kampong. El conjunt terrassenc s'enfrontarà aquest dissabte a les 14.30 hores i el partit es retransmetrà per Esport3. L'altra semifinal es disputarà entre el Harvestehuder i l'Amsterdam.

"El que hem d'intentar és jugar de la millor manera i intentar que ells no facin el seu millor partit", afirma Marc Sallés, capità de l'Atlètic Terrassa. Sallés veu el Kampong com un rival molt fort al qual poden batre si s'aprofiten dels seus punts dèbils.

El partit per determinar el tercer i quart lloc es disputarà diumenge a les 11.30 i la gran final serà a les 14.00. El partit que jugui l'Atlètic Terrassa també es podrà veure per Esport3.

Anar al contingut