Ciclisme

Es presenta la Cycling Week Barcelona 2019

Les fonts de Montjuïc acolliran aquest dissabte les proves de trial, l'Eliminator World Cup i la Down Urban Barcelona, i Esport3 retransmetrà algunes en directe

Actualitzat

Aquest dimarts s'ha presentat la Cycling Week Barcelona 2019, un festival de l'esport que acollirà competicions de primer nivell internacional relacionades amb la bicicleta. Aquestes proves de la setmana de la bici es disputaran el dissabte 23 de març i hi haurà tres categories diferents. Des de les 9 del matí fins una mica més tard de les cinc de la tarda es disputaran proves de trial, l'Eliminator World Cup i la Down Urban Barcelona.

La prova de Barcelona serà la primera del mundial Eliminator, un format de cursa de menys d'un quilòmetre de recorregut en què l'últim classificat al final de la volta queda eliminat. Albert Balcells, organitzador de la Cycling Week, ha valorat el fet de ser la primera cita del mundial.

"Barcelona té una llarga tradició amb l'esport i no podia ser que no tinguéssim unes proves de primer nivell de ciclisme. El fet que hi hagi una prova amb el format d'Eliminator, que és molt espectacular, fa que situem Barcelona en el mapa del món de la bicicleta de muntanya en aquest cas i, per tant, és una satisfacció tant per a Barcelona com per al nostre esport, i també per a la Copa del Món internacional."

En aquesta prova hi haurà el doble campió del món Titouan Perrin i la campiona del 2018 Coline Clauzure. La prova Down Urban Barcelona consistirà en un descens des de les fonts de Montjuïc per parelles i el primer de cada cursa passarà a la següent fase i fins a la final.

Tothom que vulgui passar per les fonts de Montjuïc aquest dissabte podrà gaudir en directe d'aquestes competicions. Esport3 retransmetrà algunes proves en directe.

Anar al contingut