Hoquei patins

Es presenta a Lleida la fase final de la Copa de la CERS que es disputarà el 28 i 29 d'abril

La competició comptarà amb la presència de dos equips catalans, el Lleida Llista, que s'enfrontarà al Breganze, i el CP Voltregà, que se les haurà amb el Barcelos, de Portugal

Actualitzat

Aquest dimarts s'ha presentat a la Paeria de Lleida la fase final de la Copa de la CERS d'hoquei sobre patins que es disputarà al Pavelló Onze de Setembre de la capital lleidatana els dies 28 i 29 d'abril. La competició comptarà amb la presència de dos equips catalans, el Lleida Llista, que s'enfrontarà al Breganze italià, i el CP Voltregà, que se les veurà amb el Barcelos portuguès.

Les entrades costaran 10 euros en semifinals i 15 per la final. Enric Duch, president del Lleida Llista, el conjunt amfitrió, ha fet una crida a l'afició local per omplir el pavelló.

"Fem una crida, nosaltres vam demanar organitzar-ho, els jugadors es van classificar, l'ajuntament de Lleida ha posat els mitjans perquè es jugui aquí. Guanyar una final europea és molt difícil, arribar-hi molt, però guanyar-la encara més. Necessitem aquest últim pas i encoratjo a tots els lleidatans a que ens donin aquest suport perquè amb ells segur que aconseguirem alguna cosa gran."

Les dues semifinals i la gran final de diumenge, que començarà a les sis de la tarda es podran veure en directe per Esport3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut