Debat entre els equips de l'Eredivisie sobre com cal encarar el desenllaç de la competició després de l'aturada pel coronavirus (Reuters)
Futbol internacional

Es polaritza el debat entre els equips sobre com encarar el desenllaç de la Lliga holandesa

Actualitzat

Com encarar el desenllaç de la primera divisió holandesa, l'Eredivisie, aturada actualment, com gairebé totes les lligues europees, com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, està provocant un debat intens entre els clubs, i és que hi ha dues posicions ben oposades.

L'Ajax, el PSV i l'AZ Alkmaar han demanat que es doni per acabada la temporada, i en canvi el Feyenoord, amb opcions de classificar-se per a la Lliga de Campions la temporada vinent, és partidari que es juguin tots els partits pendents. El Willem II també s'ha mostrat partidari de continuar jugant quan sigui possible.

La Federació Holandesa, la KNVB, per la seva banda, ha anunciat aquesta mateixa setmana que farà tot el possible perquè la competició de la màxima categoria del futbol holandès es reprengui la segona quinzena de juny.

El director tècnic de l'Ajax, l'exblaugrana Marc Overmars, en declaracions al diari De Telegraaf, no veu amb bons ulls que la temporada 2019-20 s'allargui fins ben entrat l'estiu:

"L'Eredivisie és morta. El primer ministre Mark Rutte no va dir perquè sí que aquesta és la crisi més gran des de la Segona Guerra Mundial."

 

 

Anar al contingut