Una imatge del curs 21-22 del Girona
Una imatge del curs 21-22 del Girona
Girona

Es filtren les tres equipacions oficials del Girona en el seu retorn a Primera

Trencament amb les línies verticals, la senyera i colors de camuflatge, protagonistes de les tres noves samarretes que es presentaran oficialment la setmana vinent

Redacció Esport3Actualitzat

Categoria nova, pell nova. Les samarretes del nou projecte 2022-23 del Girona, el del retorn a Primera Divisió tres anys després, tindran uns dissenys nous i revolucionaris. Un cop més ha estat la web Footy Headlines qui ha filtrat unes equipacions que trenquen amb la línia de les vestimentes de la marca Puma que Stuani i companyia han lluït en l'any de l'ascens.

Per als partits a Montilivi, els jugadors de Míchel portaran una primera equipació que manté les línies blanc-i-vermelles però trenca amb la verticalitat tradicional, i hi introdueix les ratlles horitzontals. Coll i mànigues, a més, van rematades amb color negre, una combinació que podria recordar les tonalitats de l'Athletic Club.

A fora de casa, quan sigui necessari, el Girona portarà una segona equipació basada en la senyera, també present al seu escut.

I finalment, la tercera equipació utilitza el patró del camuflatge, amb blaus i turqueses. Una tercera pell de guerrilla per a un equip que lluitarà per quedar-se a la màxima competició.

 

No serà fins a la setmana que ve que les equipacions es presentaran oficialment. De cara a la temporada que arrencarà a mitjans d'agost, el Girona mantindrà una empresa d'alimentació per a animals de companyia com a patrocinador principal.

 

Anar al contingut