Lionel Messi i la resta de comensals d'un àpat que va concentrar una multitud (Instagram)
Futbol internacional

Es filtra on sopa Messi a Buenos Aires... i gairebé no pot sortir del restaurant

L'exblaugrana va sopar en un establiment molt popular i reputat del barri de Palermo, però tot i fer-ho en un reservat la seva presència al local es va viralitzar a les xarxes en pocs instants

Redacció Esport3Actualitzat

Lionel Messi va tenir una mala pensada quan va voler sortir a sopar amb la família aprofitant unes hores de descans durant la concentració de la selecció argentina prèvia a l'amistós de l'albiceleste contra Panamà. El futbolista del PSG va triar la Parrilla Don Julio, un popular restaurant del barri de Palermo, a Buenos Aires. Però en una societat on tothom té una càmera al damunt i on la informació corre a la velocitat de la pólvora a través de missatgeria i xarxes socials, la localització de l'àpat de Messi va córrer en qüestió de minuts entre milers d'aficionats. I aquest en va ser el resultat.

Diverses unitats de la policia van haver de desplegar-se a les portes del restaurant per protegir la sortida de Messi, però, tot i així, diversos aficionats van arribar a tocar-lo, algun fins i tot a la cara.

Segons informa Olé, el propietari de la Parrilla Don Julio és ara un nadiu de Rosario, la ciutat de Lionel Messi, que l'ha convertit en una referència gairebé planetària de la cuina a la brasa típicament argentina. Pel local hi han passat polítics com Angela Merkel i artistes com els catalans Rosalía i Joan Manuel Serrat, "que gairebé sempre el visita quan és a l'Argentina". Com sempre, el restaurant va ubicar Messi i els seus companys d'àpat en una sala reservada, apartat de la resta de clients, però es va acabar organitzant un sarau que, reconeixen des del restaurant a Olé, no s'havia vist mai amb cap altre personatge famós.

 

Anar al contingut